Daten met prille vrouw Alexandra90 (37)

Daten met prille vrouw Alexandra90 (37) uit Emmen (Drenthe)

  1. Naam: Alexandra90
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Plaats: Emmen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: Nederland
  6. Geslacht: Trans
  7. Lengte: 172 cm
  8. Postuur: Gemiddeld
  9. Oogkleur: Blauwe ogen
  10. Haarkleur: Zwart haar
Chatten met Alexandra90
Ik ben een lieve vrouw en misschien soms zelfs te lief. Mijn ex vond het nodig om me te bedriegen en had niet verwacht dat ik hem daarom aan de kant zou zetten toen ik er achter kwam. Nou dat had hij goed mis dan want ik heb zeker wel eigenwaarde. Ik zoek voorlopig geen nieuwe man in mijn leven maar een lekker tussendoortje kan geen kwaad. Vrijblijvend van elkaar genieten zonder toespelingen op meer? Als je me dat kan beloven ben jij degene die ik zoek. Laat je van je horen als je dit leest?
WalaeWilWat (21)
En nu moet ik gewoon maar zeggen wat ik wil? Is dat niet heel vulgair als ik dat zo in het openbaar neerzet? Sommige dingen hoort een dame ook voor zichzelf te houden toch? Of tussen twee mensen, ja dat
★★★★☆
Dora (20)
Als ik zeg hard, weet jij dan echt wat ik bedoel? Ik heb het niet over hard stoten, alhoewel dat ook lekker is. Maar ik heb het over mij hardhandig aanpakken. Mij behandelen als de vuile slet die ik ben.
★★★★☆
MijnTweedeKeer39 (20)
Mijn eerste keer was een ramp! Echt, ik zal je de details maar besparen, of je moet het willen horen om niet hetzelfde te doen.... Gevolg was dat ik nu al maandenlang ook niks meer durfde. En nee, het
★★★★☆
HornyNaomi (20)
Jong, geil en vooral heel erg fantasierijk! Ik wil graag al mijn spannende ideetjes op je los laten en misschien zit er wel enkele tussen die we waar kunnen maken?
★★★★☆